USLUGE RAČUNOVODSTVA PUTEM INTERNETA? ZAŠTO DA NE?

 

„Mi preuzimamo posao koji Vama oduzima vrijeme“ – Vaše je da se brinete o uspjehu poslovanja, dok Vam mi pružamo usluge finansijskog računovodstva; od knjiženja; sastavljanja poreznih prijava; sve do sastavljanja finansijskih izvještaja. Nudimo cijeli paket – međutim, pored standardnog načina; na novi moderniji i efikasniji način.

S našim sistemskim rješenjima Vašu dokumentaciju za knjiženje pretvaramo u digitalni oblik; kod Vas u uredu ili u našim prostorijama. Brzi pristup svim dokumentima uštedjet će Vam vrijeme i novac; resurse koje možete iskoristiti za stvaranje novih poslovnih prilika. Putem interneta; kroz takozvani „oblak“ moguća je brza razmjena svih dokumenta i njihovo brzo obuhvatanje u knjigovodstvenom programu. Na Vaš zahtjev odnosno u skladu s Vašom željom, šaljemo podatke o Vašem poslovanju. Podacima možete pristupiti samo Vi.  

Kako funkcionira ovaj proces?

Kada zaprimite računovodstveni dokument u papirnoj formi, prije nego isti odložite u registrator dokument skenirate i putem „oblaka“ šaljete nama. Ovaj dokument je našem uposleniku koji je zadužen za Vašu firmu na raspolaganju u roku od nekoliko sekundi od skeniranja; te se isti odmah unosi u računovodstveni program. Na kraju svakog radnog dana; u skladu s Vašim zahtjevom i željom dostavlja se željeni izvještaj (stanje potraživanja od kupaca, obaveza prema dobavljačima, pregled prihoda i rashoda i slično). Skeniranje možete vršiti ili putem skenera ili pomoću aplikacije koja se instalira na  pametni telefon sa bilo kojeg mjesta; bez potrebe da dokumentaciju donosite u našu kancelariju, te pritom gubite vrijeme i novac.

Skeniranim dokumentima možete pristupiti Vi i mi u svakom trenutku; i na bilo kojem mjestu na kojem imate pristup internetu.

Prednosti ovog pristupa?

  • Brzo obuhvatanje poslovnih transakcija i provjera dokumenta
  • U skladu s Vašim zahtjevom, dnevno izvještavanje o poslovanju
  • Originalni dokumenti ostaju u prostorijama Vašeg društva
  • Bez potrebe instaliranja dodatnih programskih rješenja
  • Čuvanje podatka u elektronskom obliku kod Vas i kod Vašeg računovođe
  • Pristup putem interneta
  • Lako pretraživanje skeniranih dokumenata
  • Nemate potrebu dodatnog kopiranja dokumenata

Ako ste zainteresirani; obratite nam se putem online formulara ili na e-mail: info@revizijarevita.com.ba

Budimo zajedno uspješni!